Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Kultúra
2011-05-12 16:08:00

Az ausztrál Planetshakers Budapesten

Világsztárok dicsőítenek a Pecsában

A világ körüli turnéján lévő ausztrál csapat a mai modern dicsőítő rockzene úttörői közé tartozik, és a szervezők szerint örömmel jönnek vissza Budapestre.

„A dicsőítő rockzene műfajában abszolút a világ élvonalában vannak. Megalakulásuk óta 23 lemezt adtak ki, a fiatalok között az egyik legközkedveltebb keresztény zenekarnak számítanak világszerte. Magyarországon eddig kétszer léptek fel, óriási sikerrel” - mondta el a mindennapi-nak László Viktor rendezvényszervező, az Ezazanap! szervezőiroda vezetője. A Planetshakers egy melbourne-i gyülekezetből nőtte ki magát a kétezres évek elején, az évek alatt rengeteg hívő zenész megfordult a soraik közt. Zenéjük rock, hip-hop és gospel elemeket egyaránt tartalmaz.


Planetshakers: Jump around

A Planetshakers koncert előtti estén május 12-én, csütörtökön nyitott szemináriumra várják a Pünkösdi Agape Gyülekezetbe a szervezők mindazokat, akik fiatalok között szolgálnak, és többet szeretnének megtudni arról, hogy miként lehet a mai, modern városi életben vonzóan bemutatni az Evangéliumot. Rudy Nikkerud, a melbourne-i Planetshakers gyülekezet helyettes ifjúsági pásztora és Henry Seeley (kreatív producer, énekes/dalíró, PS zenei csapat vezetője) mondja el tapasztalataikat arról, hogyan érik el a fiatalokat az evangéliummal. Nikkerund maga is dicsőítésvezető s beszélni fog dicsőítő szolgálatukról, gyülekezetükről és arról, hogyan bontakozott ki a munkájuk világszerte.

Előzenekarként Dobner Illés és az 1NAP lép fel. Az 1NAP felekezetközi rendezvénysorozat tinik és fiatalok számára. Célja kétpólusú. Egyrészt szeretne keresztény fiatalokat összehozni különböző gyülekezetekből imádkozni, és inspirálni akarja őket arra, hogy eredményesen osszák meg a hitüket. Másrészt a résztvevő keresztény fiatalok bevonásával szeretne minőségi saját koncerteket szervezni ahova el tudják hívni ismerőseiket, barátaikat, hogy részt vegyenek egy ütős koncerten amelyen hallhatnak Jézusról, és átélhetik Isten első érintését az életükben.

Planetshakers a facebookon: https://www.facebook.com/planetshakers
A zenekar honlapja: http://www.planetshakers.com/

-mi-

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.