Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Könyvajánló
2011-10-14 10:45:00

Catherine Palmer és Gary Chapman sorozatának harmadik része

Parázsló ősz

A regénysorozat harmadik kötetének elején Esther Moore ámokfutásba kezd öreg Lincolnjával, és a kocsibeállóból egyenesen a hátsó kertbe repül.

Ő maga szórakozottságának tulajdonítja a bakit, ám férje, Charlie egyre jobban aggódik érte. Nem érti, milyen változások mennek végbe feleségében, akivel közel ötven éve hűséges társak. Vajon mit tartogat még az élet számukra? Pete és Patsy kapcsolata egyre szorosabbra fonódik, míg egy másik fiatal pár fölött viharfelhők gyülekeznek, Cody pedig sorsfordító hírt hall a Teaklubban. Az őszi szelek a hálaadásnapi ünnepi készülődés közepette találják Öbölmélye összetartó lakóit.

A SZERZŐKRŐL

Catherine Palmer regényírói munkásságát számos díjjal jutalmazták, többek között elnyerte a Christy-díjat, ami a keresztény írók legrangosabb elismerése. Könyveiből hazájában eddig mintegy kétmillió példány kelt el.

Gary Chapman családterapeuta, a szeretetnyelveket bemutató Egymásra hangolva, Kamaszokra hangolva, továbbá A házasság négy évszaka, Maradjunk együtt!, Segítség, szülők lettünk! és még számos bestseller tanácsadó könyv szerzője.

A kötetet megvásárolhatja a 12 kosár webáruházban.

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.