Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Könyvajánló
2011-03-30 12:00:00

Könyvajánló

Igazgyöngy

"Ez a könyv a zarándokutam igaz története - minden szépítés nélkül mutatom be azt az utat, amit a férjemmel gyalogoltunk végig 2010 nyarán Spanyolországban. Nyitogattam önmagamat, feszegettem a határaimat, a kagylóhéjamat, hogy útra kelhessek, és zarándokoljak 1000 kilométert, hogy a „világ végéig” eljutva közelebb kerüljek önmagamhoz. Ha porszem került a kagylóhéjam alá, szeretettel dolgoztam vele."

"Amikor hazajöttem, kigördült belõlem ez a történet. Nem hagyott békén, pedig sokáig meg akartam õrizni magamnak. De önálló életre kelt bennem, és már nem volt más választásom, mint hogy segítsek neki megszületni.
Apás szülés volt, hiszen a férjem mellettem állt, és biztatott, segített. Így született meg az õ fotóiból és az én gondolataimból „közös gyermekünk”, ez a könyv.
A gyöngy Kosztolányi Dezsõ szerint a tíz legszebb magyar szó egyike. Szimbólumként a szerelmet és a boldogságot, jó szerencsét jelképezi. Ezt kívánom minden kedves „Igazgyöngynek”, aki megtisztel azzal, hogy elolvassa ezt a történetet."

(Antal Judit)

www.egykonyv.hu


 


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.