Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2012-01-02 12:30:00

Szerdán találkozik Fellegi a nagyokkal

Január 11-én utazik Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter Washingtonba - írja az Index a miniszter sajtóosztályára hivatkozva.

Fellegi utazásának a célja, hogy informális egyeztetéseket folytasson a Nemzetközi Valutaalap (IMF) Magyarországért felelős szakembereivel, továbbá Christine Lagarde-dal, az IMF vezérigazgatójával és az Igazgatóság más tagjaival. Fellegi Tamás tárca nélküli miniszter január 11-én utazik Washingtonba, hogy informálisan egyeztessen az IMF szakembereivel - írja az Index.hu információira hivatkozva a hvg.hu.

A lap szerint azt egyelőre nem lehet tudni, hogy hivatalos tárgyalás és hitelmegállapodás mikor lehet; korábban az IMF és az EU delegáció a jegybanktörvény és a stabilitási törvény visszavonásához kötötte a hivatalos tárgyalások megkezdését. A kérésnek azonban a kormány – bár a jegybanktörvényt több ponton módosították – nem tett eleget. Az első, budapesti informális tárgyalásokról, még december közepén, az uniós és IMF-es küldöttség idő előtt hazautazott. A cikk itt folytatódik.

 

hvg.hu

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.