Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Hírsor
2012-01-10 17:30:00

Hogyan adósította el az országot az MSZP?

A Fidesz-frakció csakis egy olyan rendkívüli parlamenti ülés összehívását támogatná, amelyen a szocialisták tételesen elszámolnának arról, "hogyan és miért adósították el az országot" - közölte a Fidesz frakcióigazgatója kedden az MTI-vel.

Balla György közleményében azt írta: a Fidesz képviselőcsoportja nem asszisztál a szocialisták "pánikkeltő, az országot lejárató, a választói akaratot semmibe vevő, csakis az MSZP-s érdekek mentén szerveződő" kampányához.

A kormánypárti frakció képviselői csakis egy olyan rendkívüli parlamenti ülés összehívását támogatnák, amelyen a szocialisták "végre tételesen elszámolnának arról, hogyan és miért adósították el az országot; egy olyan ülésen, ahol ezek az MSZP-s hibák és tudatos, rossz intézkedések nem maradhatnának következmények nélkül".

A Fidesz-frakció a továbbiakban is támogatja a kormány munkáját, annak válságkezelő intézkedéseit, egyúttal felszólítja az MSZP-t, hogy hagyjon fel "a hazugságok gyártásával és a pánikkeltéssel" - zárta sorait Balla György.

Az MSZP a napokban közölte, hogy kezdeményezte az Országgyűlés rendkívüli ülésének összehívását január 16-ára azzal a céllal, hogy "törvény erejével garantálják" a bankbetétek biztonságát.

 

MTI

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.