Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Ezt kaptuk
2011-09-13 16:17:00

Olvasói panasz szerzőnkre

SZIGETI ILDIKÓ részére

Tisztelt Szigeti Ildikó,

Olvastam szeptember 9-én megjelent Lenkei-per: eldőlt a vitaminguru és a bíróság harca című cikkét. Örülök, hogy foglalkozott a témával, még akkor is ha tisztán kiderül, hogy ezzel a témával kapcsolatban nem a mi oldalunkon áll.

Lenkei doktor úr munkatársaként, ha megengedi két apróságra reagálnék Önnek.

"...– emlékeztet a történtekre a magát vitamingurunak tituláló egykori orvos cége" Lenkei Gábor sosem titulálta magát vitamingurunak, ez valamelyik sajtótermék felcímkézése.

másik részlet: "A közlemény kiadásának időzítése igencsak elgondolkodtató. Mint az a Dr. Lenkei Vitamin közleményéből kiderül ugyanis, a Legfelsőbb Bíróság nem most, hanem június elején hozott ítéletet a cég ügyében. Az, hogy a társaság miért várt csaknem negyed évet a számukra kedvező döntés világgá kürtölésével, nem sikerült megtudni. "

Nem tudom, hogy Ön kitől szerette volna megtudni, hogy miért most tettük közzé a közleményt. A legegyszerűbb az lett volna, ha a sajtóközleményen lévő telefonszámon érdeklődik. Persze, lehet, hogy Önhöz úgy került a közlemény, hogy nem volt rajta elérhetőség. Máskor nyugodtan hívjon, és szívesen válaszolok kérdéseire. mobil: 20/551-2066
Íme a kérdésre a válasz. Bírósági döntést nem illik publikálni, addig, amíg a bíróság nem küldi el a hivatalos határozatot írásban. És mivel egy hosszas bírósági nyári szünet is közbeékelődött a levél kiküldése elé, ezért aztán nyár végén kapta meg az ügyvéd a levelet. Egy héttel később került kiküldésre. Ennyi a története a közleménynek.

Jó munkát kívánok,
Üdvözlettel,

Tihanyi Tóth Kinga

 


Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.