Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Ezt kaptuk
2011-08-13 14:42:00

Ki állítja meg A. Gábort?

Tehát ha Önök keresztény szellemiségű vagy inkább valóságú hírportált üzemeltetnek, legyenek méltók is ahhoz, hogy ne lehessen büntetlenül ezt a személyes és sértő hangvételt megengedni.

Tisztelt Szerkesztőség !

Sajnálattal vettem észre, hogy korábbi kérésem süket fülekre talált, vagy legalábbis nem történt semmi változás a jelzett A.Gábor moderálása vagy letiltása ügyében. Ezt a levelet most azért írom újfent, mert ennek következtében további epés megjegyzések értek engem és még más hozzászólót is. Íme egy kis idézet, fent említettől:
"Tudatlan bugris vagy az újhitű (vagy talán újabb, vagy mégújabb, vagy legeslegújabb... :PP) haveroddal együtt. Mondom, mennyé má bővölködni egy nem katkó országba! Nem látom, hogy ékezet nélküli lenne a klaviatúrád..."
"Fogjátok a cűgötöket, és húzzatok el Svájcba, vagy valamelyik hüjjdenagyon protkó országba és dőzsöljetek egyet. A hozzátok hasonló pénzimdó nyomorultaknak ott a helyük."
"Figyelj, nulla vagy!"
Nem tudom, hogy ez Önöknek belefér ?
Tehát ha Önök keresztény szellemiségű vagy inkább valóságú hírportált üzemeltetnek, legyenek méltók is ahhoz, hogy ne lehessen büntetlenül ezt a személyes és sértő hangvételt megengedni. Nagyon remélem, hogy az illető nem sógor, koma, jóbarát, mert akkor nem is számítok bármilyen lépésre, de ha komolyan veszik a kérésemet, akkor legyenek szívesek TENNI valamit az ügy érdekében.
Sajnálom, hogy ilyen kissé dedós árulkodáshoz kell folyamodnom, de úgy tudtam kontrolálva van a fórum és az ott folyó szövegelés. Vagy csak az obszcenitásra van kiélezve a fül (szem) ?
Remélem ennyi kérés elegendő lesz valamiféle válaszlépére.

Tisztelettel: még mindig Házi Árpád

 

Szerkesztőségünk ezúton szeretettel kéri a nevezett kommentelőt, hogy valóban kevésbé agresszív hangnemet üssön meg, mert nem szeretnénk, ha kénytelenek volnánk kitiltani.
Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.