Vans napszemüvegek
Kik vagyunk? Mit akarunk? Kik állnak mögöttünk? Partnereink Kapcsolat  
A mindennapi.hu portál a tartalmait jelenleg nem frissíti, az eddigi tartalmak továbbra is megtekinthetőek.
Életmód
2012-01-10 14:00:00

Büszke keresztény mivoltára a popsztár

Justin Bieber másik arca

Az amerikai tinibálvány testén hirdeti hitét: bal vádliján Jézus arcképe díszeleg. A kanadai popénekesnek már két keresztény motívumú tetoválása van.

„Jézus nélkül a világ elveszett hely lenne. Büszke vagyok rá, hogy keresztény vagyok”, magyarázta új tetoválását a 17 éves Justin Bieber a Bild am Sonntag hetilapnak. Az újság azóta „Justin Bibel”-nek nevezi a sztárt, ugyanis a Bibel németül Bibliát jelent. A szúró tű okozta kellemetlen fájdalmak ellenére a fiatal énekes azon gondolkozik, hogy hamarosan egy bibliai jelenetet tetováltat magára. A mélyen vallásos tinédzsert állítólag Paul Rubens (1557–1640) barokk festménye, az „Ecce Homo” ihlette, amely a megkínzott Jézus Krisztust töviskoronával ábrázolja.

A Német Evangélikus Sajtószolgálat (Evangelische Preesedienst – epd) értesülése szerint, Bieber szülőföldjén, Kanadában rendszeresen látogat istentiszteleteket. Naponta imádkozik családjáért, barátaiért és rajongóiért. Ebből merít erőt, hogy nap mint nap adni tudjon. Minden fellépés előtt angolul és héberül is imádkozik.


„Jézus a bűneimért halt meg”

A tinédzser sztár eddig sem titkolta keresztény hitét, sőt kijelentéseivel és látványos tetoválásaival gyakran került címlapokra. Tavaly például édesapjával (37 éves) mindketten Jézus nevét varratták bal oldalukra héberül. Az ifjú művész egyre többet beszél vallásáról, nemrégiben egy interjúban a következőket nyilatkozta: „Keresztény vagyok, hiszek Istenben, és hiszem, hogy Jézus a bűneimért halt meg a kereszten.”

Tavaly a Teen Choice Awards díjátadón – ahonnan egyébként négy díjjal tért haza – a 17 éves popsztár elmondta, hogy Istennek és a családnak kell állnia az első helyen. „Minden lehetséges az életünkben, ha Istent helyezzük az első helyre, és mindig arra gondolunk, hogy szerények és barátságosak legyünk”, hangoztatja a tinilányok kedvence. A díjkiosztón beszéde után a közönség felé fordult, és azt kiáltotta: „Jézus mindannyiótokat szeret!”

 

– bcs – (forrás: bild.de)

A nyitókép innen

Elküldöm a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére


A hét java

© mindennapi.hu - minden jog fenntartva. All rights reserved.